Przejdź do głównej zawartości

🛡️ Bezpieczeństwo

Zakładka Bezpieczeństwo w profilu użytkownika umożliwia podgląd i zarządzanie danymi związanymi z aktywnością konta w systemie Logito.

Widok zakładki "Bezpieczeństwo" w systemie Logito

Z poziomu tej zakładki użytkownik ma dostęp do informacji o aktywnych sesjach oraz zapamiętanych urządzeniach, a także może samodzielnie zakończyć wybrane sesje w celu zwiększenia bezpieczeństwa swojego konta.

🔄Aktywne sesje

W tej sekcji wyświetlana jest lista wszystkich aktualnie zalogowanych sesji użytkownika. Dla każdej sesji prezentowane są dane takie jak:

  • adres ID urządzenia,
  • data i godzina zalogowania,
  • data i godzina wygaśnięcia sesji.

Przycisk "Zakończ sesję"Użytkownik może zakończyć dowolną z sesji klikając w przycisk "Zakończ sesję" przy wybranej pozycji z menu kontekstowego.

Zakończenie sesji spowoduje natychmiastowe wylogowanie z danego urządzenia.

📱Zapamiętane urządzenia

Lista zapamiętanych urządzeń to zestaw przeglądarek, na których użytkownik wcześniej wybrał opcję "Zapamiętaj logowanie" podczas logowania.